19. - 23.6. máme dovolenou. Bude proto zavřena kamenná prodejna v Berouně a veškeré internetové objednávky budeme vyřizovat obratem 24.6. Děkujeme za pochopení.

WÜSTHOF Brousek na nože kapesní červený

  • kompaktní a šikovný pomocník na cesty
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 3149730202
239 Kč / ks
WÜSTHOF Brousek na nože kapesní červený
wusthof brousek na noze kapesni cerveny
Novinka
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna v Berouně
Není nad to si nůž před koupí osahat
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlost
Cca 95% objednávek je vyřízeno do 24 hod
Zboží máme opravdu skladem
Skladem
Co je skladem je opravdu skladem
Umíme poradit
Umíme poradit
S produkty máme osobní zkušenost a víme co vydrží

Dejte sbohem tupým nožům s tímto kapesním brouskem na nože. Nový kompaktní a šikovný brousek na nože je ideálním řešením pro udržení ostrosti vašich nožů - ať už jste kdekoli. Můžete si vybrat ze dvou stupňů broušení.

  • rozměry: 8 cm x 4 cm x 1,5 cm
  • barva: červená
  • ostřící úhel: cca 15° na každé straně = celkový úhel cca 30°
  • první stupeň pro hrubé broušení zostří tupé hrany, doporučuje se, když je nůž zcela tupý
  • druhý stupeň je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
  • keramické lamely nabrousí ostří tak, že nůž znovu získá svou původní ostrost
  • tento brousek byl navržen tak, aby bylo broušení nožů snadné pro každého, a to i bez zkušeností s broušením

Použití brousku:

zadní konec čepele nože vložte svisle do drážky s brusnými lamelami, poté čepel jemně protáhněte do špičky nůž držte rovně, brousek držte na místě druhou rukou tento postup opakujte dle otupení čepele za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení.

Doplňkové parametry

Kategorie: brousky
Záruka: 2 roky
? Celková délka: 80
Tloušťka (mm): 15
Šířka (mm): 40

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: