Malý, hbitý a ostrý – to je okrajovací kovaný nůž z Exkluzivní série 1905.
Santoku - nůž, který si zamilujete.
Santoku se speciálním výbrusem - nůž, který si zamilujete.
velmi populární řada japonských nožů ZANMAI ve světě, čepel z oceli AUS 8A
Kuchařský kovaný nůž bez kterého se neobejdete.
Dranžírovací kovaný nůž F. Dick, porcuje přesně nejen syrové kousky masa.
Dranžírovací nůž F. Dick, porcuje přesně nejen syrové kousky masa.
Kuchařský nůž Gyuto bez kterého se neobejdete.
Kuchařský nůž bez kterého se neobejdete.
Univerzální malý pomocník do každé kuchyně.
Univerzální pomocník do každé kuchyně.
Vroubkovaný nůž na chléb i na jemné pečivo.
Malý, hbitý a ostrý – to je okrajovací nůž z série Superior.
Nastavení